Podobało się? :)

Zawsze staramy się aby Wasz pobyt był jak u rodziny na wsi a wspomnienia zostały na długo :) Jeżeli macie chwilkę czasu i ochotę pomóc innym w znalezieniu dobrego miejsca na odpoczynek z dziećmi to prosimy o opinię.

Używając tego formularza można dodać opinię poniżej na naszej stronie. Jeszcze raz dziękujemy i do zobaczenia!

Kasia i Jarek

Opinie naszych Gości

66 Opinii
  1. Miejsce z klimatem, gospodarze, którzy naprawdę lubią swoich gości i dbają o ich dobre samopoczucie w Kowalowym Wzgórzu, domowe jedzenie, cudowna okolica i moc atrakcji do zwiedzania w Kotlinie Kłodzkiej. Serdeczne podziękowania za cierpliwość i wskazówki , dokąd jeździć na wycieczki 😉 – super strona internetowa!

  2. Wspaniałe miejsce na pobyt z dziećmi. Mnóstwo atrakcji w samym obiekcie (nie bede ich wymieniać, bo zgadzają się w 100% z tym co Właściciele prezentują w ofercie), pyszne jedzenie, czysto, przytulnie i rodzinnie. Okolica niezwykle ciekawa, wiele możliwości dłuższych i krótszych wycieczek. Jedyny „problem” – dzieciaki były tak zachwycone placami zabaw, zwierzakami i mini-plażą na miejscu że nawet nie chciały się nigdzie ruszać :)

  3. Super miejsce dla rodzin z dziećmi. Na pewno wrócimy. Nasze dzieci nie chciały wyjeżdżać :)

  4. Po tygodniowym pobycie mogę stwierdzić jedno – jesteście wspaniali Jako baza wypadowa, genialne miejsce – do głównych atrakcji Gór Stołowych i Sowich do 40 minut samochodem. Samo otoczenie i wyposażenie gospodarstwa należy ocenić też na najwyższą notę i co więcej, zdjęcia na stronie nie kłamią. Brawa, brawa, brawa – do zobaczenia bo z pewnością tu wrócimy.

  5. Cudowna, ciepła atmosfera, odważę się nawet powiedzieć, że rodzinna :)
    Dzieciaki mają mnóstwo miejsc, gdzie mogą dać upust swojej energii,
    zorganizowane warsztaty dla dzieci, zwierzęta, no i pyszne, domowe jedzonko.
    Kasiu – jesteś przemiłą, ciepłą osobą, dzięki czemu chce się do Was wracać…
    Pozdrawiamy serdecznie
    Marysia i Tomek z chłopcami :)

  6. Kasia, Oliwia, Grzegorz 19/08/2017 at 12:56 Odpowiedz

    Przyjeżdżając do Kamieńca nie spodziewaliśmy się zbyt wiele poza standardową agroturystyką. Jednak na miejscu już po zaparkowaniu nasze wrażenia uległy pozytywnej zmianie. Właściciele: Kasia i Jarek okazali się bardzo sympatycznymi gospodarzami. Sama lokalizacja pensjonatu, warunki pobytu oceniamy na 5+! Atrakcje na miejscu, zwierzyniec są godne polecenia. Samo jedzie w Kowalowym Wzgórzu dla nas było ogromnym pozytywnym doświadczeniem. Śniadania oraz obiady powalały smakiem oraz ilością:)!Ekipa gotująca godna polecenia! Dobre miejsce wypadowe do zwiedzania okolic Kotliny Kłodzkiej.

  7. Cudowna atmosfera, mili gospodarze, pyszne domowe jedzenie. Dzieci bardziej od zwiedzania lubiły być na gospodarstwie, bawić się z psem Argosem, kotkami, króliczkami,obserwować kurczaki i kozy, skakać na trampolinie i kąpać się w stawku. Dobrze zorganizowane zajęcia dla dzieci i ładnie urządzone pokoje. Miejsce godne polecenia.

  8. Super! Fantastyczne miejsce na urlop z dziećmi. Dużo miejsca zarówno wokół gospodarstwa, jak i w środku (my mieliśmy ogromny Apartament Wiejski). Wyborne wiejskie jedzenie. Na przykład masełko z mleka, które jeszcze godzinę wcześniej nosiła w sobie krowa. Dodajmy, na chlebie, upieczonym na miejscu. Kto nie jadł, niech żałuje! Gospodarze są naturalnie bezpośredni i wyjątkowo mili. Dzięki położeniu, jest to również świetna baza wypadowa na zwiedzanie Kotliny Kłodzkiej. Polecam!

  9. Dorota, Basia, Kuba, Maciek, Krzysiek 30/05/2017 at 22:21 Odpowiedz

    Drodzy Gospodarze bardzo nam się u Was podobało, gratulujemy stworzenia tak miłego i przyjaznego gościom miejsca. Pokoje urządzone z wielkim smakiem, z szacunkiem dla starej architektury (piękne belki i cegły). Wyposażenie na bardzo wysokim poziomie. Atmosfera jak u rodziny. Całą rodziną ubiliśmy masło, które po chwili zajadaliśmy ze świeżo upieczonym chlebem i popijaliśmy maślanką – dla nas mieszczuchów niezapomniane przeżycie:) Dziękujemy Kasi, mamie Kasi, Pani kucharce i Jarkowi za tak sympatycznie i smacznie spędzony czas.

  10. Ela, Jacek i Kubuś 29/05/2017 at 19:16 Odpowiedz

    Spędziliśmy z mężem i synkiem cudowne cztery dni na Kowalowym Wzgórzu. Cudowne miejsce z przepięknymi widokami, okolica bardzo malownicza, zwłaszcza w maju kiedy kwitnie rzepak, sarny podchodzą praktycznie pod okna samochodu. Kasia i Jarek to przemili gospodarze z sercem na dłoni, zawsze służą pomocą i pytają czy niczego nie brakuje. Stworzyli urocze miejsce z fantastycznym klimatem, pokoje czyściutkie bardzo przytulne, jedzenie bardzo smaczne, a zapach i smak racuchów będziemy długo pamiętać. Synek praktycznie nie chciał się nigdzie ruszać, duży plac zabaw, trampolina i przede wszystkim zwierzęta do których jest nieograniczony dostęp skradły jego serce, miał okazję doić krowę z przesympatyczną mamą Kasi oraz własnoręcznie robić masło. Te cztery dni to był dla mnie powrót do dzieciństwa i naładowanie baterii na długi czas, Kasiu Jarku dziękujemy i na pewno do Was wrócimy :)

  11. Kowalowe Wzgórze odwiedziliśmy wraz z dwójką dzieci pod koniec zimy. Czuliśmy się jak w domu dzięki rodzinnej atmosferze, którą udało się stworzyć naszym przemiłym i serdecznym gospodarzom. Miejsce jest przytulne, kameralne i wygodne. Zapewnia wszystko, czego potrzeba, nawet huśtawkę dla dzieci w pokoju! Bardzo smakowało nam jedzenie – sprawdzona, domowa kuchnia, pyszne potrawy przyrządzane na miejscu (ich zapach cudnie snuł się po domu). A na wypadek grymaszenia dla dzieci zawsze dostępne były naleśniki ratunkowe.
    Dzieciaki pobyt wspominają bardzo miło – dzięki pomysłowym animacjom, zabawom w kąciku dla dzieci i w jadalni, a także dzięki towarzystwu innych dzieciaków. Nikomu nie przeszkadzała ferajna przetaczająca się przez korytarz np. bawiąc się w chowanego. Do tego można jeszcze dorzucić równie przyjaźnie nastawiony zestaw zwierzaków (pies i koty) i przepis na cudowny wypoczynek gotowy.
    Jedynym mankamentem okazała się niesprzyjająca pogoda (pechowo odwilż), ale nie przeszkodziło nam to w miłym spędzeniu czasu. Bliższa i dalsza okolica obfituje w tyle atrakcji, że nie nudziliśmy się ani przez chwilę. Nasi gospodarze zawsze chętnie podpowiadali, co warto odwiedzić.
    Mam nadzieję, że nie była to nasza ostatnia wizyta. Bardzo dziękujemy!

  12. Świetne miejsce dla rodzin z małymi dziećmi. Bardzo dobre warunki, PYSZNE jedzenie, ciekawe animacje dla dzieci. Bardzo podobała mi się kameralna atmosfera i bardzo życzliwe podejście do gości. Mieliśmy wrażenie, że gospodarzom naprawdę zależy na naszym dobrym samopoczuciu. Polecamy serdecznie, mam nadzieję że uda nam się wkrótce wrócić do Kowalowego Wzgórza :)

  13. Beata z Warszawy
    Kasiu bardzo dziękujemy za cudowne Boże Narodzenie. Stworzyliście wspaniałą atmosferę, wszystko było pyszne, a czas który mieliśmy dla siebie dzięki pobytowi u Was bezcenny. Dziękujemy też Twojej cudownej , serdecznej mamie, którą zapraszamy do nas na zwiedzanie Warszawy. Nocleg ma zapewniony u naszej mamy, która pierwszy raz od wielu, wielu lat nie lepiła pierogów i uszek na Święta :) Ściskamy mocno i polecamy wszystkim pobyt u Was.

  14. Pobyt sylwestrowy.

    Jak dotąd miejsce najlepsze w jakim byliśmy z dziecmi. Miejsce pod kazdym wzgledem dostosowane na odpoczynek z dziecmi. W pakiecie byl zapewniony czas dla dzieci ( warsztaty i animacje) oraz zabawa sylwestrowa z ogniskiem i fajerwerkami o polnocy. Kuchnia przepyszna !!! Gospodarze przemili – jednym słowem atmosfera jak w domu. Wszyscy czulismy sie bardzo swobodnie i bardzo odpoczelismy :) Jaś jest bardzo zachwycony miejscem i juz nie moze sie doczekac kiedy znowu zobaczy sie ze zwierzakami, ktore tu poznał. ( Franio jest jeszcze za mały , zeby nam cos opowiedziec ;))
    Szczerze polecamy, bo napewno jeszcze odwiedzimy to klimatyczne miejsce.
    Pozdrowienia i jeszcze raz dziekujemy za niezapomniany pobyt Kasi i Jarkowi ;)

    Paulina, Łukasz, Jaś i Franek ;)

  15. Wspaniale miejsce :) cudowna atmosfera, wspaniale jedzenie :) przemili gospodarze :) Chetnie tutaj wrocilismy :) i chetnie wrocimy nie raz :)

  16. Byłam w Kowalowym Wzgórzu na imprezie integracyjnej z pracy. Miejsce bardzo klimatyczne i urokliwe. Pokoje czyste a jedzonko przepyszne. Pani Kasia i jej mąż bardzo się starają, by goście czuli się dobrze. Dbają o wszystkich, są bardzo mili a przez to atmosfera u nich bardzo rodzinna i przyjazna. Cudowne miejsce na wyjazdy rodzinne i nie tylko. Dodatkowa atrakcją jest piękny piesek. Gorąco polecam.

  17. Najlepszą rekomendacją tego wspaniałego miejsca byłoby wypracowanie mojego syna lat 8, z którego dostał szóstkę (za mało miejsca aby przepisać :)) i prośba aby w przyszłym roku pojechać do Kowalowego Wzgórza na 2,5 tygodnia…. Wszystko naj! Sympatyczni gospodarze, piękne apartamenty i to jedzenie….Raj dla dzieci…plac zabaw, zwierzęta, zawsze jest z kim się bawić. A i okolica wspaniała – zalew, góry, kopalnie…nie sposób wymienić wszystkie atrakcje, które czekają na turystów. Serdecznie dziękujemy za wspaniały pobyt. KL

  18. Cudowni gospodarze! Najlepsi gospodarze jakich do tej pory miałam okazję spotkać, a bardzo dużo podróżuję. Ludzie przesympatyczni, pomocni, uśmiechnięci. Miałam okazję przebywać u Kowala pięć dni. Ośrodek pozytywnie mnie zaskoczył. Czysto, widać że właściciele włożyli wiele pracy i serca. Na pochwałę zasługują detale w postaci świeczek, obrazków. Takie elementy sprawiają, że czuliśmy się jak w domu. Rewelacyjny telewizor, suszarka do włosów. Polecam!

  19. Anna, Paweł i Alek 06/08/2016 at 21:49 Odpowiedz

    Na pewno jednym z największych atutów tego miejsca są sami gospodarze. Otwarci, mili, pomocni. Do tego przepyszne jedzenie bez limitu (teraz czas na odchudzanie😃) i liczne atrakcje wieczorne dla dzieci. Nasz synek jest jeszcze za mały, żeby w pełni skorzystać z dobrodziejstw tego miejsca, ale generalnie atrakcji dla dzieci jest dużo, w tym takie nietypowe jak dojenie krowy czy ubijanie masła. Sam apartament lawendowy, który zajmowaliśmy, jest bardzo funkcjonalny i spokojnie mógłby pomieścić większą rodzinkę. Na pewno to jest miejsce godne polecenia!

  20. Graża Bartosz Alicja i Olaf 10/07/2016 at 22:41 Odpowiedz

    Jedno z najpiękniejszych miejsc, w których spędzaliśmy wakacje. Miejsce całkowicie podporządkowane dzieciakom i łasuchom. Pyszne jedzonko (o zgrozo bez limitów!!!), mnóstwo atrakcji na miejscu i do tego idealna baza wypadowa, jeżeli lubicie pozwiedzać. Kasia, Jarek, Julka i Zuzia okazali się być tak ciepłymi i serdecznymi istotami, że na pewno wrócimy!!! Polecamy z całego 💗 serca!!!

  21. Marta i Rafał Sokołowscy 07/07/2016 at 11:39 Odpowiedz

    Niezwykle urokliwe miejsce! Atmosfera, którą stworzyli sympatyczni gospodarze, sprawiła, że czuliśmy się niemal jak u siebie w domu. Dzieci czuły się tam fantastycznie, nie tylko z uwagi na bogato wyposażony plac zabaw, ale również możliwość kontaktu ze zwierzętami (malutkie kotki oraz krowa, którą syn doił aż 3 razy :-). Jedzenie było wyśmienite, domowe, bardzo smaczne i w ogromnych ilościach, a smak placków drożdżowych serwowanych na śniadanie będziemy wspominać jeszcze długo. Gospodarze dbają o dobrą atmosferę, zorganizowano ognisko z kiełbaskami, wspólne dojenie krowy (każde dziecko dostało własne wiaderko) oraz przejażdżkę na koniku. Apartament wiejski, który zajmowaliśmy, był wygodny i gustownie urządzony, aneks kuchenny wyposażony był we wszystkie podstawowe sprzęty kuchenne. Ponadto, Kowalowe Wzgórze jest świetną bazą wypadową do zwiedzania okolicy (blisko Kłodzko i Polanica Zdrój). Z ogromnym smutkiem opuszczaliśmy to miejsce, ale jesteśmy zdecydowani wrócić tam w następnym roku. Pozdrawiamy serdecznie wspaniałym gospodarzy i przesympatyczne mamy pani Kasi! Ps. Syn po pobycie u Was tak pokochał wieś, że chce zostać farmerem :-)).
    Marta i Rafał Sokołowscy z Frankiem i Jasiem

  22. Małgorzata Topolska 20/06/2016 at 13:06 Odpowiedz

    Fantastyczna oaza dla rodzin z dziećmi! Było tak cudownie, że wszystkie plany o zwiedzaniu okolic przegrały z placem zabaw, trampoliną i oczywiście leżaczkami :) Polecamy Apartament Wiejski – przestronny a jednocześnie przytulny z widokiem na plac zabaw. Już tęsknimy za śniadankami, obiadkami i ciastem drożdżowym (pyszotka) – szkoda, że nie zabraliśmy trochę białego sera :D Wszystkim już rozsyłam linki i zachęcam do przyjazdu – my rezygnujemy z morza i wracamy we wrześniu :) Kasiu, koniecznie zamieść zdjęcia na stronie z dojenia Malwiny i ubijania masła! …super spędzony urlop! Dodam, że Miki pierwszy raz jechał na koniu, mój mąż pierwszy raz pił naturalną maślankę a ja po dwudziestu pięciu latach znowu huśtałam się na „koniku” :D Tu wszyscy wracamy do dzieciństwa!

  23. Wspaniałe miejsce. Śliczne pokoje, super ogródek z myślą o dzieciakach, bardzo ciepła atmosfera. No i zwierzaki , które były ogromną atrakcją dla malucha, który pierwszy raz je widział .

  24. Beata i Darek z Wrocławia 01/04/2016 at 20:51 Odpowiedz

    Kasiu i Jarku,
    jeszcze raz dziękujemy wam za super Wielkanoc. I za czas, który nam podarowaliście. Nam brakuje czasu na wszystko. A u Was mogliśmy zapomnieć o tym „deficycie”.
    Macie super wygodne łóżka !!! Przynajmniej to, na którym spaliśmy. A spaliśmy jak niemowlaki.
    Macie super jedzenie. Takie swojskie i … kaloryczne. Ale teraz przynajmniej mamy z co zrzucać :)
    Macie super atmosferę. Taką … ciepłą.
    I w ogóle jesteście bardzo pozytywnie zakręceni.

    Już się cieszymy na kolejną wizytę u Was.

  25. Wspaniałe miejsce, cudowni gospodarze, przepyszne jedzenie, przepiękny dom i pokoje. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Cudowne miejsce na pobyt z dziećmi – bawią się doskonale i są tutaj szczęśliwe. Dopiero wróciłam, a chciałabym być znowu. Głębokie pokłony dla Pani Kasi i Pana Jarka oraz w szczególności dla Mamy P. Kasi.
    Wnuczka pyta, czy zrobię jej takie pyszne „placki”. Spróbuję. I ten pyszny swojski ser, masło, wędliny. Piękny plac zabaw. Jesteśmy oczarowane i gorąco wszystkim polecamy. Ciekawe jak czuje się Juleczka i gorące uściski i buziaczki dla Zuzi. Prawdopodobnie zawitamy do Was szybciej niż się spodziewacie. Gorące pozdrowienia od babci w wnuczką Lenką.

  26. Świetne miejsce, szczególnie na pobyt z dziećmi, domowa atmosfera, dobre warunki, opcjonalne posiłki pycha, również wygodna baza wypadowa – duży „Like”. Polecam! :-)

  27. Wakacje – sierpień 2015

    Cudowne miejsce, wspaniałe otoczenie, smaczne jedzenie. I najważniejsze to wspaniali, otwarci i bardzo przyjacielscy Gospodarze.
    Kasiu i Jarku serdecznie dziękujemy za atmosferę, troskę i dobrą zabawę. Z całą pewnością kiedyś zawitamy u Was ponownie.
    Gorące pozdrowienia od całej naszej brygady i oczywiście od ulubieńca – Tofika. Duża buźka.

  28. Cudownie :) Spędziliśmy w Kowalowym Wzgórzu Święta Bożego Narodzenia dużą, trzypokoleniową rodziną. Wszyscy czuliśmy się bardzo komfortowo i … domowo – właściciele przemili, robią wszystko, aby każdy gość czuł się u Nich swobodnie, ale też wspaniale ugoszczony. Pokoje bardzo ładne, wygodne, jedzenie – przepyszne. A samo miejsce to wygodna baza wypadowa. Zamierzamy powrócić latem – to wymarzone miejsce na wakacje z dziećmi :) Kasiu, Jarku, Dziewczynki – pozdrawiamy i dziękujemy za wszystko,
    Ania, Krzyś, Gabi & Tymek

  29. Kasiu, Jarku, dziękujemy Wam za gościnę i wspaniałą, ciepłą, domową atmosferę, którą tworzycie w Waszym pensjonacie. Nasze dzieci nie chciały wyjeżdżać z Kowalowego Wzgórza :)! Baaaaardzo nam się u Was podobało. Wasze domowe wędliny powaliły nas na kolana :), w sklepie takich kupić się nie da. Polecamy to miejsce każdemu, kto szuka odpoczynku i ciszy w pięknie położonej agroturystyce!
    Żal było wyjeżdżać. Pozdrawiamy Was i do zobaczenia.

  30. Ирина, Игорь, бульдожка Мария

    Благодарим Екатерину и Ярослава за замечательное время. которое мы провели в их прекрасном доме! Очень радушные хозяева, отличный номер, замечательная природа создают прекрасную атмосферу для незабываемого отдыха !!! Наша бульдожка Мария , тоже, была очень счастлива. Ей удалось погоняться по полям и лугам, пообщаться с Мальвиной , Вистулой и маленьким черным котиком. Лучшие пожелания для Вашей семьи и удачи в делах!!!

  31. Super miejsce!!!

    Kilka powodów dla których warto tu przyjechać (a potem wrócić):
    1) „meta” – cicho, czysto, śliczne pokoje, parking, internet, prawdziwa agroturystyka!
    2) lokalizacja – obiekt położony kilka km od Kłodzka, w małej, cichej wiosce Kamieniec. Idealne miejsce dla ceniących sobie spokój i ciszę, rodzin z dziećmi (takich jak my) a zarazem idealne miejsce wypadowe!
    3) atmosfera – przesympatyczni gospodarze: Kasia i Jarek – pozdrawiamy!!!
    ps. dzieci pozdrawiają Vistulę i Malwinkę:)

    • Kowalowe Wzgórze 29/08/2015 at 19:35 Odpowiedz

      Serdecznie dziękujemy za opinie. Mamy nadzieję, że jeszcze nas odwiedzicie! Pozdrawiamy.

  32. Sielska-anielsko

    Gościliśmy się u kowala w grupce ok 20 osób – i akurat mojej rodzince przypadł przepiękny wiejski apartament z huśtawką – dzieciaki były przeszczęśliwe. Miejsce na ognisko, grila, bilard, x-box i świetny plac zabaw. Naprawdę serdecznie polecamy))

  33. Wakacje

    Spędziliśmy tu bardzo miło dwa tygodnie. Jest to bardzo dobra baza wypadowa do zwiedzania ciekawych okolic i zabytków. Właściciele tworzą rodzinną atmosferę. Zwłaszcza swojskie jedzenie, a w szczególności racuchy robione przez mamę pani Kasi, którą serdecznie pozdrawiamy, bardzo nam smakowały. Apartament zastaliśmy czysty i zadbany. Serdecznie polecamy.

  34. Magda, Michał i Miłosz 01/09/2015 at 09:40 Odpowiedz

    Dziękujemy :) i Polecamy !!!!!
    Cudowne miejsce :) i dzięki gościnności Gospodarzy (Kasi i Jarka oraz ich super córeczek Julii i Zuzi) każdy z gości czuje się u nich jak w pięciogwiazdkowym hotelu. Bardzo fajne pokoje (dla niedowiarków – zdjęcia na stronie internetowej w pełni nie oddają standardu i komfortu pokojów, w rzeczywistości jest jeszcze lepiej:)). Fajne otoczenie, gdzie chwilę wytchnienia znajdzie każdy dorosły (hamaczek, leżaki, grill, ognisko itp.), a dzieciaki i te mniejsze i te trochę większe mają mnóstwo atrakcji (plac zabaw, trampolina, stół bilardowy itp.), a Wy drodzy rodzice wtedy możecie spokojnie wypoczywać:) BEZCENNE:)
    I pamiętajcie, że U Kowala warto wykupić sobie śniadania – Pychotka :). Gospodarze nie żałują Gościom kulinarnej gościnności.

    I tak moglibyśmy dużo dłużej zachwalać i dziękować, ale myślę, że sami chętnie się Państwo o tym przekonacie przyjeżdżając do Kasi i Jarka, a później jesteśmy przekonani, że sami zamieścicie pozytywną opinię.

    Polecamy i zachęcamy do odwiedzenia U Kowala. NAPRAWDĘ WARTO:)

    Ps. Gospodarze też okazali nam bezcenną pomoc gdy byliśmy w kłopocie – gdy zepsuł nam się samochód. Jeszcze raz dzięki!

  35. super miejsce

    Bardzo dobre miejsce na wakacje z dziećmi. Ładny plac zabaw- dzieci wolały się bawić na podwórku, a nie chodzić po górach ;)
    Pokoje zadbane i przytulnie urządzone, gospodarze i bardzo mili i pomocni. Polecamy!!!

  36. Edyta i Piotr z rodziną 27/07/2015 at 11:48 Odpowiedz

    Super miejsce na wypoczynek

    Naszym zdaniem największym atutem tego miejsca są gospodarze. Niezwykle otwarci, sympatyczni młodzi ludzie z pasją. Dokładają wszelkich starań, żeby goście byli zadowoleni.
    Samo miejsce to cichy zielony zakątek, polecamy szczególnie dla rodzin z dziećmi – sporo miejsca do zabawy. Pokoje czyste, zadbane, ładnie urządzone.
    Z czystym sumieniem możemy polecić. :-)
    Pozdrowienia dla Kasi i Jarka

    • Kowalowe Wzgórze 27/07/2015 at 18:44 Odpowiedz

      Serdecznie dziękujemy za miłe słowa, i oczywiście zapraszamy Was ponownie. Pozdrowienia dla Ani i Wiktorii.

  37. Maria i Grzegorz 30/06/2015 at 08:14 Odpowiedz

    Urocze miejsce nie tylko dla miłośników wiejskich uroków. Jest tu wszystko: stylowe pokoje z ich pełnym wyposażeniem, pokój z bilardem,lotkami i piłkarzykami, na zewnątrz stosowne miejsce do biesiadowania oraz plac zabaw dla dzieci. Całość dopełniają konik „powsinoga” , ogromny przyjazny pies, wesołe kotki i poranne ku-ku-rykuuu!
    Bezproblemowi Gospodarze to przesympatyczni ludzie. Pełni wrażeń z pobytu w Kotlinie Kłodzkiej gorąco to miejsce polecamy.

  38. Przepiękny ośrodek

    Przepiękne miejsce na urlop. Mam nadzieje, iż przy najbliższej okazji, będziemy na naszym serwisie turystycznym Travelovo opisywać najbliższe okolice, a wtedy z całą pewnością wspomnimy także o waszej ofercie, po krótce ją przedstawiając naszym czytelnikom.

  39. piękne miejsce

    Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu u Państwa pozdrawiamy

  40. Godne polecenia!

    Miejsce naprawdę godne polecenia!
    Spędziliśmy tu, liczną grupą, uroczy weekend. Jedzenie wyśmienite – to prawdziwa agro – świeżutkie i wszystkiego pod dostatkiem. Na śniadanie, poza suto zastawionym stołem – dodatkowo racuchy i sernik. A masło jakie zaserwowali – no palce lizać – prosto z kobiałki, ubite przez mamę sympatycznej pani Kasi. Jest miejsce na grilla i ognisko. W stawie rybki do złowienia. No i jeszcze taka romantyczna historia poznania gospodarzy mieszczuchów… Kto tu przyjedzie NIE POŻAŁUJE!! My z pewnością jeszcze tu wrócimy. Grażyna i Piotrek.

  41. Natalia i Michał 12/10/2014 at 18:24 Odpowiedz

    Koniecznie odwiedzić !

    Super miejsce !
    Przede wszystkim właściciele to przemili ludzie ! Bardzo gościnni i pozytywnie nastawieni do gości. Dbają o każdy szczegół. Było nas 13 osób – każdy wyjeżdżał z uśmiechem i chęcią ponownych odwiedzin tego urokliwego miejsca. Przyroda,zwierzęta,dom, wyposażenie i tradycyjne, przyrządzone z własnych wyrobów jedzenie – we wszystko włożone dużo, dużo serca. Pozdrawiamy Natalia i Michał z Wrocławia ( 11.12.14 )

  42. Fantastyczne miejsce :)

    Agroturystyka „U Kowala” to miejsce położone w pięknej okolicy, gwarantującej ciszę i spokój, pełne ciepła i rodzinnej atmosfery. Pokoje są wygodne i gustownie urządzone, dla dzieci przygotowano pełen atrakcji plac zabaw – nie sposób by się tam nudziły! W tym roku odwiedziliśmy Kamieniec po raz pierwszy, ale wiemy, że będziemy tam wracać :) Każdego ranka witał nas obficie zastawiony stół, pełen przysmaków, przygotowanych przez właścicieli: wędlin, serów, dżemów własnego wyrobu – nasz plan zrzucenia kilku zbędnych kilogramów z góry został skazany na niepowodzenie! Wieczorami mogliśmy skorzystać z grilla i upiec własnoręcznie złowione pstrągi – zajadał się nimi nawet nasz syn-niejadek ;) A na koniec dziękujemy naszym gospodarzom, którzy stworzyli to miejsce i dzięki swojemu uśmiechowi, życzliwości i otwartości sprawiają, że chce się tam wracać. Pozdrawiamy Was serdecznie :)

  43. Ewa i Piotr z Natalką i Mateuszem 05/08/2014 at 22:01 Odpowiedz

    Fajnie spędzone wakacje :)

    Chcesz się zrelaksować, wyciszyć, pooddychać świeżym powietrzem? A może masz chęć posmakować pysznych, maślanych bułeczek ze swojskim twarogiem? Jeśli tylko masz na to ochotę, to koniecznie odwiedź gospodarstwo agroturystyczne „U Kowala”. Tam znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz do szczęścia :) My wyjeżdżaliśmy z ogromnym żalem i smutkiem, że musimy opuścić tak cudowne miejsce i wspaniałych gospodarzy.
    Kasiu i Jarku, dziękujemy Wam za wszystko. Za rok do Was wracamy, ponieważ obiecaliśmy to naszym dzieciom, które również były zachwycone pobytem w Waszym gospodarstwie. Wcale im się nie dziwię, w końcu zafundowaliśmy im coś w rodzaju kolonii z rodzicami. A oto jak nasz syn wypowiedział się na temat pobytu u Was:
    „Fajny hotel i apartamenty. Jest kotek, piesek, krowa, kury, świnki, Xbox, plac zabaw i dużo fajnych atrakcji, dlatego właśnie przyjedziemy tu za rok. To były najlepsze wakacje w moim życiu!”
    Nic dodać, nic ująć ;)
    Jeszcze raz dziękujemy i do zobaczenia za rok :)

    • Kowalowe Wzgórze 08/05/2014 at 23:07 Odpowiedz

      Serdecznie dziękujemy za wpis, ogromnie się cieszymy i nie możemy się już doczekać kolejnego spotkania z Waszą wesoła rodzinka.

  44. POLECAMY!!!!!!!

    To jest dokładnie to, czego szukaliśmy od lat!!!! Nigdy i nigdzie podczas urlopu nie czujemy się tak wspaniale jak „U Kowala” i nigdzie tak nie wypoczywamy! Byliśmy tu dwa razy i wybieramy się po raz kolejny w przyszłym roku :-) Gospodarze są przemili. Mocno angażują się, aby wszyscy czuli się dobrze, jak u siebie w domu. Jakimś cudem :-) przyciągają też do siebie fantastycznych wczasowiczów, a więc wieczorami miło spędza się czas w wesołym gronie, na rozmowach, wspólnym ognisku, grillu czy rozgrywkach sportowych. Posiłki są swojskie, zdrowe, a co równie ważne tak pyszne, że nawet niejadki mają apetyty. Nasze dzieci też nigdy nie narzekają na nudę. Jest tu bardzo dobrze i bezpiecznie wyposażony plac zabaw i zawsze jest się z kim bawić :-) Zawiązują się nawet małe przyjaźnie :-) Jednym słowem dzieci nigdy nie chcą wyjeżdżać z Kamieńca do domu (my zresztą też), a w drodze powrotnej pytają kiedy przyjedziemy tam następnym razem. Z czystym sumieniem polecamy wypoczynek w Kamieńcu „U Kowala” i już tęsknimy za spotkaniem w przyszłym roku!!!!!!!

    • Kowalowe Wzgórze 05/08/2014 at 17:11 Odpowiedz

      Ewciu i Tomku dziękuję za te piękne słowa! Jesteśmy naprawdę szczęśliwi, że nasze gospodarstwo daje naszym gościom tyle radości. Pozdrawiamy Was serdecznie i zapraszamy. PS. Julia i Zuzia bardzo często wspominają Michała i Amelie.

  45. Podziękowania

    Świetne miejsce na wypoczynek dla całej rodziny. Przemili gospodarze, zaplecze do zabawy i sportu. Dogodna lokalizacja.
    Bardzo dziękujemy!
    Krzysztof z Poznania

    • Kowalowe Wzgórze 01/08/2015 at 13:14 Odpowiedz

      Dziękujemy za miły wpis, będziemy wzbogacać naszą ofertę agroturystyczne, żebyście chcieli wrócić do nas za rok ! Pozdrawiamy

  46. Podziękowania
    Bardzo dziękujemy za gościnne przyjęcie.
    Pokoje godne polecenia, zadbane. Czysto. Pościel pachnąca praniem. Miejsce godne polecenia. Bardzo mili gospodarze.
    Ola z Poznania

    • Kowalowe Wzgórze 31/07/2014 at 23:16 Odpowiedz

      Dziękujemy serdecznie za pozytywna ocenę naszego gospodarstwa i ciepłe słowa, pozdrawiamy i zapraszamy – Kasia i Jarek

  47. Anka i Tomek z Julką i Sarą 30/07/2014 at 07:27 Odpowiedz

    Dziękujemy:)

    Miejsce urokliwe, Gospodarze cudowni, świetna atmosfera !!! Człowiek czuje sie jak u siebie:) Dla każdego cos miłego- plac zabaw dla dzieci, zwierzątka, staw, w którym mozna połowić rybki, wielka trampolina :)…a w promieniu 50 kilometrów duuuużo do zobaczenia:) 10 dni minęło stanowczo za szybko…
    Kasiu, Jarku, wielkie dzięki:) Pozdrawiamy

    • Kowalowe Wzgórze 30/07/2014 at 15:18 Odpowiedz

      Dziękujemy Wam serdecznie za wspaniałe słowa, które napełniają nas energią do dalszego działania. Pozdrawiamy pa.

  48. Z MAZUR W GÓRY

    Idealne miejsce jako baza wypadowa, gospodarze bardzo dbają o dobrą atmosferę, integrację gości; na miejscu jest dużo atrakcji dla dzieci, starsi mogą łowić ryby lub się resetować. Pozdrawiamy & do zobaczenia za czas jakiś!

  49. Ewelina i Bartek 07/05/2014 at 11:19 Odpowiedz

    Extra pobyt!!!

    Bardzo polecamy noclegi „u Kowala” . Mimo krótkiego pobytu wiemy, że na pewno tu wrócimy!Jesteśmy bardzo zadowoleni. Cisza, spokój, relaks, zwierzątka i atmosfera pierwsza klasa. Pozdrawiamy i do zobaczenia :D

  50. Łukasz i Marta 07/05/2014 at 11:12 Odpowiedz

    Majówka

    Ekstra zorganizowany sylwester oraz pobyt.Jedzienie jak w domu,wspaniały klimacik.Gorąco polecam niezdecydowanym.Pozdrowienia dla gospodarzy!!

  51. Cudnie

    serdecznie dziękuję gospodarzą za wspaniale spędzony czas w ich gospodarstwie… jedzienie rewelacyjne!!!!!! (mega śniadania, domowe jedzonko, przepyszny obiad, domowe bułeczki), atmosfera cudowna czułam sie jak u dobrych starych znajomych!!!! Pani Kasi

  52. Wypoczynek

    Polecamy! Pyszne jedzenie, mili gospodarze, klimat sprzyjający wypoczynkowi.

  53. Pobyt na wsi

    Było bardzo fajnie polecam innym, ładna okolica mili gospodarze.

Napisz opinię

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *